Perheliikkari

Salossa jatkuu syyskuussa Perheliikkari, johon voi ilmoittautua mukaan kaikki 3-6 -vuotiaiden lasten vanhemmat. Liikkari kokoontuu 10 kertaa syksyn aikana!

Perheliikkarissa kehitetään perusliikuntataitoja, motoriikkaa, koordinaatiota ja sosiaalisuutta erilaisten liikuntaleikkien, rytmien ja temppujen avulla. Tunneilla leikitään liikuntaleikkejä, harjoitellaan eri liikuntavälineiden käsittelytaitoja, tehdään temppurataa, pelataan höntsäillen ja harjoitellaan erilaisia temppuja. Vanhemmat ovat tunnilla koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on näyttää mallia sekä kannustaa ja innostaa liikkumaan.

Mukaan voi tulla yksi tai kaksi aikuista, yhden tai useamman 3-6 -vuotiaan kanssa.

MAKSUTTOMAAN Perheliikkariin mahtuu 20 perhettä ja Perheliikkariin sitoudutaan syyskauden ajaksi (10 kertaa).

Ajanjakso: 12.9 -21.11.19 (huom. 17.10 loma)

Pvm: Torstaisin, 10 liikkarikertaa

Aika: 17:30 - 18:30

Paikka: Uskelankoulun (Anjalankadulla) liikuntasali.

MLL Salon yhdistys järjestää Perheliikkarin yhteistyössä pitkään salolaisia liikuttaneen Salon Palloilijoiden kanssa, joten tiedossa on iloista menoa ja hikoulua :)

Huom! Liikkari on täyteen varattu! Jos haluat jonottamaan peruutuspaikkaa, laita viestiä salon.yhdistys@mll.fi