Vauvojen luontokylpy -tuokio

Vuohensaaressa ke 19.6. kello 14

(Satamakatu 102, 24100 Salo)

Soveltuu noin 6-18kk ikäisille lapsille. Mukaan mahtuu 5–15 lasta läheisineen. Kesto noin tunti.

Vauvojen luontokylpy -tuokio

Vauvojen luontokylpy on vauvan oma retki lähiluontoon. Luontokylvyssä vauva saa tutustua luontoon moniaistisesti leikkien ja tutkien. Vauvantahtisesti aistitaan ympäröivää luontoa, tutustutaan luonnosta löytyviin elementteihin ja leikitään vuorovaikutuksellisia leikkejä vauvan kanssa. Luontokylvyssä toimitaan vauvan oman ikätason ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti ja jokainen vauvaperhe saa osallistua toimintaan haluamallaan tavalla.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet sekä isovanhemmat, kummit ja muu vauvan lähipiiri. Yhteiset kokemukset luonnossa voivat tukea vauvan ja vanhemman välistä yhteyttä sekä ylisukupolvista yhteyttä ja luontoon liittyviä perinteitä. Retken aikana saadaan luonnon hyvinvointivaikutuksia niin vauvoille kuin aikuisille. Luontokylvyssä tavataan toisia vauvaperheitä luonnon helmassa.

Käytännön toteutus:

Vauvojen luontokylpy sopii noin 6–18 kk ikäisille lapsille.

Yhden tapaamiskerran kesto on noin tunti, johon on varattu aikaa myös siirtymiin ja vauvan hoitoon. Valitse luontokylpyyn vaatteet, joiden pieni likaantuminen ei haittaa.

Retkipaikan läheisyydestä löytyy wc- ja sisätilat vauvan hoitamista varten. Sadesäällä järjestetään korvaavaa toimintaa Vuohensaaren katetulla tanssilavalla.

Ilmoittautuminen:

MLL Salon yhdistyksen sähköpostiin 12.6.2024 mennessä.

salon.yhdistys@mll.fi

Hinta ja maksutiedot:

Vauvojen luontokylpy -tuokion hinta on 10e/lapsi.

Maksutiedot:

Saaja: MLL Salon yhdistys