Kysymyksiä ja vastauksia

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Helpoiten pääset mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla (janne.martama@gmail.com) tai vaikka tulemalla suoraan tapaamispaikalle. Muuta ei tarvita, ei ’rekisteröitymisiä’ tai muutakaan hankalaa byrokratiaa. Sähköposti on tietysti hyvä antaa jotta voimme tehokkaasti ilmoitella esim. muutoksista ohjelmassa.

Minkä ikäisille kerho sopii?

Kohderyhmä on pääosin alle kouluikäiset lapset, koska heille on on yleisesti ottaen vähemmän toimintaa tarjolla. Koululaisille on sitten jo iltapäiväkerhoja yms.  Ohjelmasta löytyy kuitenkin mukavia juttuja myös vanhemmille lapsille. Kyllähän esimerkiksi uimahalli, Korkeasaari, teatteri yms ohjelma maistuu varmasti myös koululaisille. Ketään ei ajeta pois ;)

Mitä toiminta maksaa?

Toiminta on maksutonta. Toki toivomme mahdollisimman paljon uusia jäseniä yhdistykselle, tällä tavoin turvamme maksuttomuuden myös jatkossa. Voit liittyä vaivattomasti täällä. Jos suunnitelmissa on joku pidempi ja kalliimpi matka johon tarvitsemme esimerkiksi ison linja-auton, on mahdollista että kerätään pieni omavastuu johon ei matka varmasti kaadu. Lapsilta ei maksuja peritä koskaan.

Milloin kerho kokoontuu?

Pääsääntöisesti pyrimme pitämään kokoontumisajan vakiona, eli joka toinen tiistai klo 18. Poikkeuksia tulee silloin tällöin mutta niistä ilmoitetaan selkeästi ohjelmassa sekä muistutellaan vielä ennen ko.tapaamisen ajankohtaa.

Pitääkö tapaamisiin ilmoittautua etukäteen?

Ei tarvitse. Tapaamisiin voi tulla aina jos vain aika sopii ja sen kertainen ohjelma kiinnostaa (niin kuin varmasti aina tekee :) ). Joskus on poikkeuksia jos tarvitsemme esim linja-auto -kuljetuksia varten tiedon osallistujamäärästä. Näistäkin ilmoitamme ajoissa.

Mitä kerhossa tehdään?

Kokoontumisajankohta on pääasiassa arki-ilta, joten teemme kaikkea mahdollista mitä ikinä keksimme ja mihin tuo aika riittää :) Kaikki isät ja lapset voivat osallistua toiminnan kehittämiseen ja me kannustammekin keksimään ja ehdottamaan uusia seikkailuja mitä voimme tapaamisissa tehdä!

Mistä saan lisätietoa?

Voit ottaa suoraan yhteyttä sähköpostilla janne.martama@gmail.com tai internetistä josta löytyy yhteystiedot myös muille kerhon toiminnasta vastaaville henkilöille. Olemme myös facebookissa https://www.facebook.com/MLLSaloIsaLapsikerho

Otahan rohkeasti yhteyttä ja lähde mukaan mukavaan Isä-lapsitoimintaan!!